kонтакт : +381(0)34/576-054, +381(0)34 679 22 74 , +381(0)63/303-476, +381(0)63/77-060-85

 

ПРИВАТНА ВЕТЕРИНАРСКА СТАНИЦА

К Р А Г У Ј В Е Т

КРАГУЈЕВАЦ : ЧУМИЋ : ЦЕРОВАЦ

   
 
   О НАМА    
     

 
 

Ветеринарска станица КРАГУЈВЕТ доо 

  • Ветеринарска станица Крагујвет основана је 2006.године. Станица је настала спајањем ветеринарских амбуланти "Церовац" коју је основао Зорић Милош и "Ветеринар" из Чумића коју је основао Дамјан Срејић. Са колегом Иванов Ивицом стварају почетне услове за настанак станице. 
  • Првобитна локација станице била је у селу Чумић у изнајмљеном објекту. У првим годинама постојања пролази тежак пут борећи се са проблемима на терену али и неправдом, политиком, корумпираним системом на свим нивоима застарелим вредносним системом, старим и лошим навикама клијената... Поред свега тога станица напредује и развија се. 
  • Добијањем послова из програма мера Министарства пољопривреде стичу се услови за нормалнији рад. Клијенти више нису уцењени овим мерама које су до тада биле у рукама конкуренције. 
  • Наилазе нови проблеми са којима се боре бесплатним осемењавањем крава, када једва успевају да преживе али искључиво захваљујући раду и квалитету. Људи су успевали да препознају квалитет услуге и генетике које су нудили. Захваљујући многим добрим људима и пријатељима Крагујвет успева да преживи и не само то већ да прерасте у велику и озбиљну станицу вредну пажње . 
  • Данас функционише у два наменска новоизграђена објекта и то у згради станице у Чумићу и у амбуланти у Церовцу.
  • Програмом мера покрива села Чумић, Церовац, Лужнице, Горње Јарушице, Војиновац, Мало Крчмаре, Влакча, Котража, Маслошево, Страгари, Љубићевац, Рамаћа и Угљаревац.

 
   

 
 

 

 

2016.

 
   

ПОЧЕТНА     :     О НАМА     :     ИНТЕРВЕНЦИЈЕ     :     САРАДЊА         :     ЛИНКОВИ      :     KOНTAKT

 

  

  
copyright КРАГУЈВЕТ, Kрагујевац 2010